ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, deprem bölgesindeki çocukları da unutmadı. Geleceğimizin teminatı olan çocukların yüzünü güldüren Başkan Ekim, yardım tırındaki malzemelin yanı sıra çocuklara tek tek oyuncak dağıttı. Başkan Ekim, çocukları bir nebze olsun sevindirmekten ve onların yüzlerini güldürmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

1 TON AKÇAABAT KÖFTESİ DAĞITILACAK

Akçaabatlı esnafların, sivil toplum kuruluşlarının, iş adamlarının, siyasi partilerin, hayırsever vatandaşların işbirliği ile Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için yola çıkan heyet, deprem bölgesinde yaklaşık 1 ton ekmek içi Akçaabat Köftesi dağıtmayı hedefliyor.

BAŞKAN EKİMTÜM VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM

Deprem bölgesine giderek oradaki vatandaşların acısına ortak olan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ‘Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimizin yaralarını sarmak amacıyla hemşehrilerimizin desteğiyle yardım tırımızla birlikte deprem bölgesine geldik. Buradaki kardeşlerimizin derdine bir nebze olsun çare olmak için buradayız. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet; milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu zor zamanlarda birlik ve beraberliğimizi göstermeli tek yumruk olmalıyız. Hamdolsun ki deprem anından itibaren başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, milletimizin el ele vermesiyle yaralarımızı sarmak adına çok önemli adımlar atıldı. Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşanan bu felaketin altından kalkacağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyor; vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’ ifadelerini kullandı.