DÜZCE (AA) - Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Düzce İŞKUR İl Müdürlüğü arasında irtibat bürosu protokolü imzalandı.

ATSO Toplantı Salonunu'nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, gazetecilere yaptığı açıklamada, ATSO ve İŞKUR arasında irtibat bürosu kurmak için protokol imzalandığını söyledi.

Kurulan irtibat bürosu ile üyelerin daha fazla destek almalarını sağlamak ve hızlı bilgilendirme yaparak, yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçileceğini belirten Pazvant, "İŞKUR özellikle son yıllarda işletmelere istihdam noktasında çok ciddi destekler ve imkanlar sağlamasına karşın, üyelerimizin bu desteklerden yeterince istifade edemedikleri görülmektedir. Bunun en önemli nedeni bilgiye erişim ve bilgilendirmede yaşanan sıkıntılardır. Odamız bünyesinde açılan irtibat bürosu ile bu önemli eksikliğin ortadan kaldırılması hedeflendi." dedi.

İŞKUR İl Müdürü Ferhat Acar ise Pazvant'a verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, "ATSO bünyesinde irtibat ofisimiz inanıyorum ki önemli çalışmalar yapacaktır. Kurumumuzun en önemli çözüm ortağı olan işletmeler ve dolayısı ile işletmelerin bağlı bulunduğu ATSO kurumumuzun desteklerinin en etkin şekilde duyulması ve uygulaması noktasında çok önemli bir destek sağlayacaktır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından hazırlanan protokol imzalandı.