GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) üretim yapan firmaları ziyaret etti.

Akçay, yaptığı ziyarette Gümüşhane için çalışarak, üretim yaparak, kent ekonomisine sağladıkları katkıdan dolayı firma sahiplerine teşekkür etti.

İşletmelerde çalışan işçilerle de sohbet eden Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün OSB bölgemizde üretim yapan firmalarımızı ziyaret ederek işletme sahiplerimizin istek ve taleplerini dinledik. Ziyaret ettiğimiz ve dertlerine ortak olduğumuz firmalarımızın öne çıkan iki ortak talepleri var. Organize Sanayi Bölgesine doğal gaz altyapısının yapılması ve ana yol bağlantısının olduğu kısmın düzenlenerek, bölge içerisinde kalan yolların sıcak asfalt ile kaplanması. Daha öncede bu sorunlar tarafımıza iletildi ve giderilmesi amacıyla bizde konu ile ilgili kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine bu talepleri ilettik."

Akçay, bölgede pestil-köme fabrikaları ile son teknoloji makinelerle donatılmış ahşap ürünleri üretimi yapan işletmelerin olduğunu belirterek, "Bulunduğumuz coğrafi şartlar ve zorluklara rağmen hiç yorulmadan şehrimiz için üretim yaparak istihdam sağlayan ve yatırımlarını artırma mücadelesi içerisindeki tüm firma sahiplerimizi bir kez daha yürekten tebrik ediyor ve üretimlerini her geçen gün biraz daha fazla artırarak çalışmalarını diliyorum." diye konuştu.