SAMSUN (AA) - Ladik ilçesindeki Akpınar Fen Lisesi Müdürlüğü ile Ladik Akpınar Dayanışma ve Kültür Derneği (LADER) iş birliğiyle organize edilen pilav günü etkinliğinin bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirildi.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Akpınar Fen Lisesi'nde yapılan pilav gününde yaptığı konuşmada, 1940 yılından bu yana eğitim öğretim hizmeti veren okulun birçok alanda değerli kişiler yetiştirdiğini, siyaset ve bilim adamı, bürokrat, sanatkar, sanayici, iş adamı ve nice meslek dallarına sahip eğitimli, kültürlü insanları ülkeye kazandırdığını anlattı.

Öğrenciler, mezunlar ve çalışanların hepsiyle gurur duyduklarını dile getiren Özbalcı, bu birlikteliği sağlayan LADER ile okulun mezunlarına teşekkür etti.

Mezuniyetlerinin 40. yılını dolduranlara onur belgesi verilen etkinlikte, fotoğraf sergisi gezildi. Program, ikramın ardından son buldu.

Programa, Başkan Özbalcı'nın yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Akpınar Fen Lisesi Müdürü Muharrem Köse ile okul öğrencileri ve mezunlar katıldı.