SAMSUN (AA) - Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim - Sen) Havza Temsilciliğince 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile üyelere yemek verildi.

Özel bir işletmede düzenlenen etkinliğe Aktif Eğitim -Sen Samsun Şube Başkan Vekil Ali Şeker, Aktif Eğitim -Sen Havza ilçe Temsilci Mehmet Urhan ve sendika üyesi öğretmenler ile aileleri katıldı.

Urhan, yemekte yaptığı konuşmada, "Aktif Eğitim - Sen olarak eğitim çalışanlarımızın mesleki motivasyon ve mesleki gelişimine, sosyal hayat standartlarının yükseltilmesine ve görev yaptıkları okullarında altın nesillerin yetiştirilmesi adına öğretmenlerimizin aşkla, şevkle gayret etmelerini sağlamaya yönelik çalışmalar sürdürüyoruz. Öğretmenler Gününüzü en kalbi duygularla kutluyor, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte daha huzurlu, mutlu ve daha umutlu günler geçirmenizi temenni ediyorum" diye konuştu.

Aktif-Sen Samsun Şube Başkan Vekil Ali Şeker ise insanın fert olarak toplum içerisinde yaşama zorunluluğu olduğunu vurgulayarak, "Bizim sendikamız bir sevda, aşk, tutku etrafında birleşip bazı noktalarda haklarını aramak için  kuruldu. Tüm öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler Gününü kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yemeğe geçildi.