ZONGULDAK (AA) - Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesindeki Alacaağzı Plajı, Batı Karadeniz Turizminde Yeni Marka Kandilli Projesi ile yeni düzenlemeye kavuşacak.

Kandilli Belediyesince hazırlanan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansınca (BAKKA) finansal destek sağlanmaya uygun görülen Batı Karadeniz Turizminde Yeni Marka Kandilli Projesi için taraflar arasında sözleşme imzalandı.

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yaptığı açıklamada, hazırladıkları Batı Karadeniz Turizminde Yeni Marka Kandilli projesinin BAKKA tarafından 2018 yılı küçük ölçekli altyapı mali destek programı kapsamında kabul edildiğini belirtti.

Proje sözleşmesinin BAKKA'da düzenlenen törenle imzalandığını aktaran Aydın, şunları söyledi:

"Alacaağzı Plajı'nın bölge halkının hizmetine sunulacağı proje bizler için son derece önemli. Avan projesi hazır, sözleşmesi imzalandı ve kısa sürede ihaleye çıkaracağız. Alacaağzı bölgemizin son derece önemli turizm bölgelerinden bir tanesi. Gerek doğası gerek denizi gerekse görsel güzellikleri ile bölgemizin cazip noktalarından biri haline gelecektir. Emeği geçen başta sayın Valimiz Ahmet Çınar olmak üzere BAKKA yöneticilerine teşekkür ediyorum."