ZONGULDAK (AA) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda 2016-2017 akademik yılı oryantasyon programı düzenlendi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Alaplı MYO Spor Salonu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, okullarına yeni başlayan öğrencilere başarılar dilediğini söyledi.

Alaplı MYO'nun geliştirilmesinde büyük katkıları bulunan başta BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Henden, şöyle konuştu:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan demokratik laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak ve milli iradeyi yok etmek üzere 15 Temmuz'da bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum. Öğrenim hayatınızın en önemli basamağı olan üniversite eğitimine adım attınız. Geleceğinize yürürken yol arkadaşı olarak bizi tercih ettiniz. Biz bundan gurur ve onur duyduk. Meslek hayatınızda ve işe yerleşirken tercih edilebilir bir yüksekokuldan mezun olduğunuzu anlayacaksınız."

Henden, konuşmasının ardından 2015-2016 akademik yılında başarılarından dolayı onur ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini takdim etti.