Alışverişi ucuzlatmanın yolu nedir?

Uygun fiyatlı alışveriş yapmayı kim istemez ki. Ucuz alışveriş yaparak aynı miktarda ki alışveriş bütçesi, daha iyi değerlendirilebilir. Aynı bütçeyle daha çok ürün satın alınabilir. Peki ucuz alışveriş yapmanın yolları nelerdir?

Alışveriş planlaması ve indirim fırsatları

Ucuz ve tasarruflu alışveriş yapmanın yolu önceden planlanmış bir alışveriş yapmaktır. İhtiyaçlarınızı önceden planlayın ve alışveriş için doğru zamanı bekleyin. Plansız bir şekilde, kafanıza eseni anlık olarak satın almayın. Mağazalar ve özellikle mağazada ki satış elemanları sizi anlık olarak, ikna etmeye çalışarak ellerinde ki ürünü satmaya çalışacaklar. Onlara hayır demeyi öğrenin. Gereksiz ve ihtiyacınız olmayan ürünleri satın almayın. Tabi eğer internetten alışveriş yapıyorsanız satış elemanlarıyla ilgili bir probleminiz olmayacak. İnternetten alışveriş yaparken de bilinirliği olan ve güvenilir yerlerden alışveriş yapmaya dikkat edin.

İnternetten alışveriş yapın.

İnternetten alışveriş mağazalarında fiziki olarak bir mağaza olmaması ve çalışan eleman sayısının düşük olması gibi nedenlerle satıcı mağazanın da maliyeti düşük olur. Tabi bu da fiyatlara yansır. Fiziki mağazada olan ürünün aynısı internet mağazalarında daha uygun fiyatlı olabilir.

İndirim fırsatlarını takip edin.

Yeni sezonda olan ürünlerin aynısı birkaç ay sonra, sezon sonunda %70'e varan indirime girecek. Birebir aynı ürün fakat %70 daha ucuz. Yeni sezon ürünlerinin cazibesine kapılmayın, biraz daha bekleyip; indirim zamanının gelmesini bekleyin. Doğru zamanda alışveriş yapın. Mağazaların belli dönemlerde farklı indirim fırsatları olur. Bu indirim fırsatlarını takip edin. Birçok farklı mağazaya ait indirim fırsatlarını takipte olmak demek, yine aynı mağazaların e-posta veya SMS bildirimlerine abone olmak anlamına gelmektedir. Bunu yaparak mağazaların indirimleriyle ilgili sürekli bilgilendirilirsiniz.

Fakat burada da başka bir sorun ortaya çıkar. Sürekli ihtiyacınız olmayan ürünler ve fırsatlarla ilgili rahatsız edici bildirim almaya başlarsınız. Size haftada indirimlerle ilgili belki 20-30 tane e-posta ve SMS atarlar. Peki bu gelen bildirimlerden kaç tanesi sizin işinize yarar. Kaç tanesi gerçekten ihtiyacınızı karşılayan indirim fırsatı bilgisini size verir. Çoğu işinize yaramaz ve bazen rahatsız edici ve sinir bozucu olabilir.

İndirimver’i ziyaret edin.

İndirimver, birçok popüler mağazaya ait indirim fırsatlarını derleyen ve paylaşan bir web sitesidir. Alışveriş yapmak istediğiniz zamanlarda önce İndirimver’i ziyaret edip indirim fırsatları neler, hangi mağazalarda ne kadar indirim var, en iyi indirimler neler gibi sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Farklı mağazaları tek başınıza takip etmek yerine tek bir web sitesini ziyaret ederek en iyi indirim fırsatlarına ulaşabilirsiniz. İndirimver'e ait e-posta bildirimlerine abone olarak tek bir kaynaktan bildirim alabilirsiniz. İsterseniz bu e-posta bildirimlerine katılmazsınız veya katıldıktan sonra bildirimleri kapatabilirsiniz.

İndirim kodu veya indirim kuponu kullanın.

İndirim kodu veya indirim kuponu gibi avantajlardan yararlanmak alışverişi ucuzlatmak için bir başka yoldur. İndirim kuponu veya indirim kodu, internet mağazalarının sepet aşamasında ki bir bölüme girilen harf veya rakamlardan oluşan bir koddur. Sepet aşamasında ki indirim kodu kutucuğu bir çoğumuzun gözünden kaçıyor. İndirim kodu girilmesiyle toplam alışveriş sepeti miktarında düşüş olur. İnternet mağazaları kampanya oluşturmak ve satışa teşvik oluşturmak için indirim kodu uygulaması yaparlar. Peki bu indirim kodları nereden bulunur? İndirim kodlarını mağazalar kendi kaynakları üstünden birebir paylaşmazlar. 

En güncel ve aktif indirim kodlarını İndirmver'de bulabilirsiniz. İndirimver birçok mağazaya ait indirim kuponu veya indirim kodu paylaşımını, düzenli olarak güncelleyerek; tüketicilerin kullanımı için paylaşır. 

Türkiye’nin en popüler alışveriş mağazaları indirim kodu uygulaması yapar. Popüler mağazalara ait trendyol indirim kodu, beymen indirim kodu, koton indirim kodu ve çok daha fazlası için indirimver.com’u ziyaret edebilirsiniz.