ORDU (AA) - Altınordu Belediyesince yapılan Uzunisa Mahallesi Kızılbük Cami Meydanı, düzenlenen törenle açıldı.

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Uzunisa Mahallesi'ndeki törende yaptığı konuşmada, çok özel bir alan kazandırılmasına imkan sağlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'a teşekkür etti.

Alanın, sosyal ve kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapmasına da imkan sunacak bir yer olduğunu belirten Erten, "Meydan yapılan çevre düzenlemesi, dere ıslahı ve asfaltı ile çok güzel bir hale gelmiş. Bu güzellikleri koruyup yaşatmak gerekiyor. Meydanın yanında bulunan alanda da sosyal faaliyetlerin devam edecek olması, alanın da verimli kullanılmasına vesile olacaktır. İlçe merkezine yakın olan, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yapıldığı bu alanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise vatandaşlara hizmeti en temel sorumluluk olarak gördüklerini ve bunun için tüm imkanları sonuna kadar kullandıklarını söyledi.

Bu eserde kendilerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiklerini anlatan Tekintaş, şu ifadeleri kullandı:

"2014 yılında bize verilen güvenle yapmamız gereken bir faaliyeti daha icra ederek Uzunisa Mahallemize çok özel ve güzel bir mekan kazandırdık. Bundan sonra beklentimiz ise bu tür mahalle meydanlarını her mahallemizde uygulayabilmek. Işıklı, Hacılar, Kökenli ve açılışı gerçekleştirilen Uzunisa Mahallemizde yaptığımız gibi ilerleyen günlerde de Saraycık'ta yapacağımız meydan düzenlemeleri ile çok güzel ve özel eserleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz."

Tekintaş, bu tür hizmetlerin gelecekte daha iyilerini yapmayı arzu ettiklerine işaret ederek, meydanın herkese hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından meydan, dua eşliğinde kesilen kurdelenin ardından hizmete açıldı.