ORDU (AA) - Altınordu Belediyesi tarafından Akyazı Mahallesinde 17 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yürütülüyor.

Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesinde sıcak asfalt için ekipler hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, devam eden çalışmaları yerinde inceledi, personelden ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Tekintaş, Akyazı Mahallesi'ni çok modern bir mahalleye dönüştürdüklerini belirterek, "Akyazı Mahallemizde ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor. Akyazı Mahallemize 17 kilometreye varan sıcak asfalt yapıyoruz. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarla 7 kilometrelik bir sıcak asfaltı milletimizin hizmetine sunduk. Bunları yaparken altyapıyı yenileyerek çalışmalarımızı gerçekleştiriyor, yağmur suyu hatları ve baskı beton kaldırımlarla çok modern hale gelen yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz." dedi.

Nüfus yoğunluğu, sahili, içerisindeki kamu alanlarıyla Akyazı Mahallesi'nin çok önemli mahallelerden biri olduğunu aktaran Tekintaş, "Mahallemizde tüm alanlarda hizmetleri mahalle sakinlerimize sunacağız. Şehir, içinde yaşayanlar mutlu olduğu sürece gülen yüzlü bir şehir olur. Biz de Altınordu ilçemizi gülen yüzlü, içerisinde yaşayanların mutlu olduğu bir şehre çevirmeye özen gösteriyoruz." diye konuştu.

Başkan Tekintaş, kendisini çaya çağıran Öztürk ailesinin evine de misafir oldu. Tekintaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ev sahibi Güngör Öztürk, Akyazı Mahallesi'ne yapılan çalışmalardan dolayı Tekintaş'a teşekkür etti.