AMASYA (AA) - Amasya Belediyesi tarafından başlatılan "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında belediye görevlileri yeni doğum yapan aileleri ziyaret ederek hediye veriyor.

Belediye Başkanı Cafer Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyaretlerde ailelere bebek bezi, şampuan, sabun, ıslak mendil, cam biberon, pişik kremi gibi malzemelerin kutulanarak hediye edildiğini söyledi.

Özdemir, hastaneden alınan bilgiler doğrultusunda doğum yapan tüm ailelere ulaşıldığının altını çizerek, "Ailelere yeni bir bireyin katılması her zaman mutluluk ve heyecan kaynağıdır. Hoş geldin Bebek projemizde ailelerin sevincine ortak olmak, onları bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmamayı hedefledik. Projemiz sürekli devam edecek. Bütün yeni doğan bebeklerimize ayrım yapmadan paketlerimizi hediye ediyoruz. Yeni doğan bebek projesine hanımlardan da büyük destek alıyoruz." diye konuştu.

Ziyaretlere, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Altunbaş, Belediye Başkanının eşi Hilal Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Serpil Özarslan ve Aysel Şahin katılıyor.