SAMSUN (AA) - Anadolu Partisi Samsun İl Başkanı Ali Kosif, Türkiye'nin birleştirici gücü olacaklarını söyledi.

Kosif, İstiklal Caddesi'ndeki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, partisinin Atakum, İlkadım, Canik, Tekkeköy, Bafra ve Çarşamba'da ilçe örgütlerinin resmi kuruluşlarının tamamlandığını diğer ilçelerde ise çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Anadolu Partisi'nin parçalayıcı ve bölücü olmayacağını birleştirici bir güç olacaklarını vurgulayan Kosif, kimseyi ötekileştirmeyeceklerini ulus, devlet ve cumhuriyet ilkelerine temelden bağlı bir siyasi cizgiye sahip olacaklarını belirterek, "Türkiye'nin birleştirici gücü olacağız. Kırmızı çizgileri olan, vatanı, milleti için mücadele vermek isteyen herkese Anadolu Partisi'nin kapıları açıktır. Atatürk'ün ilkeleri olan ve yok edilen 6 oku yaşatmak, adaletin herkese lazım olacağı bilinci ile hukuk devleti olmanın kağıt üzerinde değil, icraatta olacağını göstermek için varız" diye konuştu.

Basın toplantısına Atakum İlçe Başkanı Fatma Çöllü, İlkadım İlçe Başkanı Asiye Öykü Acar Sancar, Canik İlçe Başkanı Temel Şentürk, Tekkeköy İlçe Başkanı Sinem Günaçtı, Bafra İlçe Başkanı Mehmet Altan, Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Denizcan ve Anadolu Partisi Teşkilatlanma Sorumlularından Kadir Koç katıldı.