Temizliğe dair gerekli olan her hizmeti her yere götürme amacıyla geniş yelpazede seçenekler sunmaktadır. Müşterilerine sunduğu kaliteli ve güvenli hizmetleri ile Ankara temizlik şirketleri arasında en öndedir. Üstelik düşündüğünüzden çok daha uygun fiyatlara hizmet vermeye devam etmektedir.

Temizlik Yapılan Alanlar

 Ankara temizlik firmaları olarak geniş bir kadro ile faaliyet göstermektedir. En fazla talep edilen temizlik hizmet ev temizliğidir. Ankara ev temizliği denildiğinde en güvenli ve kaliteli temizliği müşterilerine sunmaktadır. Temizlik yapılacak evin bütün kısımları gözden geçirilir ve temizliğe başlanır. Evin her yeri hijyene kavuşturularak müşteriye teslim edilir. Ankara ev temizliği olarak güvence verecek hizmetler sunmaktadır.  Firma olarak hizmet götürdüğü diğer alanlar;

  • Ev, işyeri ve ofis temizliği
  • Alışveriş merkezi, hastane, okul, yurt, dershane temizliği
  • İnşaat, tadilat, fabrika ve endüstriyel temizlik
  • Havuz ve rezidans temizliği
  • Halı, koltuk ve dış cephe cam temizliği
  • Zemin bakımı ve duvar temizliği
  • Yangın ve su baskını sonrası temizlik

Temizliğe Dair Her Şey

Ankara temizlik firmaları arasında en ayrıcalıklı hizmetleri kalite ve güvenle müşterilerine sunan bir firma olarak faaliyet göstermektedir. Temizlik yapılacak alan kontrol edilerek gerekli ekipman ve personeller sağlanır. Temizlik işlemleri en kaliteli malzeme, her türlü teknik ekipman ve profesyonel bir ekiple gerçekleştirilir. Temizlik yapılan alanın her bir noktası temizlenmiş ve hijyene kavuşturulmuş şekilde müşteriye teslim edilir.

Temizlik hizmetleri kapsamında firma tarafından dezenfekte işlemleri de yapılmaktadır. Ayrıca buharlı temizlik hizmetleri de verilmektedir. Yüksek bar buhar makineleri ile profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Kurumsal bir firma olarak hizmet verilmekte ve randevu sistemi ile çalışılmaktadır.