Araç kiralama sektörünün lider markası Avec Rent A Car ile hemen tanışın. Günlük araç kiralama için en iyi fiyatlar ve yüksek kaliteli araçlar bu sayfada!

‘Daima yüksek müşteri memnuniyeti yaratma’ misyonu ile müşterilerine keyifli sürüşler vadeden Avec Rent A Car, Paşalı Grubu’nun Avek Otomotiv’den sonra otomotiv sektöründeki ikinci yatırımıdır. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile keyifli sürüşler vadeden Avec Rent A Car’ın Türkiye çapında 14 şubesi bulunmaktadır. Araç filosunda yer alan Audi A6, Audi A3 Cabrio, Volkswagen Passat,Volkswagen Caravelle, SKODA Karoq ve SEAT Arona gibi araçlarla farklılaşan müşteri ihtiyaçlarına en doğru çözümü üretmektedir.

Avec Rent A Car'da Günlük Araç Kiralama

Avec Rent A Car İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Edremit-Balıkesir, Çanakkale, Muğla ve Trabzon’da yer alan 14 ofisiyle misafirlerine iş gezisi, tatil vb. kaynaklı günlük araç kiralama ihtiyaçları için geniş araç filosuyla en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Avec Rent A Car ‘Gümüş İyon Bakteri Temizliği’nin yanı sıra Mobil Wifi, çocuk koltuğu, ücretsiz müşteri ikram kiti, boyama kitabı ve kuru kutu boyama kalemi gibi seyahatlerinizi daha keyifli kılan farklı hizmetlerde sunmaktadır. Günlük araç kiralama işleriniz için tercih edebileceğiniz en iyi markalardan biri Avec Rent A Car 'dır.

Araç Kiralama Koşulları

Müşteriler gerçekleşebilecek trafik kazalarına karşı her zaman trafik kural ve kanunlarına, Kara Yolları Yönetmeliği’ne uygun hareket etmek zorundadır. Müşteri kurallara uymaz ise ortaya çıkabilecek olumsuz durumlardan sorumludur. Araç segmentine göre kullanım yaşı ve ehliyet süresi değişmektedir. Kiralık araçlar kategorisindeki sınıflar şu şekildedir;

Ekonomik Sınıflı Araçlar; En az 21 yaşında ve 1 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. (Volkswagen Polo, Renault Clio, Fiat Egea, Peugeot 301 ve Renault Clio Symbol,SEAT Ibiza)

Orta Sınıf Araçlar; En az 25 yaşında ve 2 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. ( Volkswagen Golf, Volkwagen Jetta, SEAT Leon, Renault Megane, Renault Captur, Audi A3, Dacia Lodgy, Dacia Sandero, Audi Q2,SEAT Arona)

Üst Sınıf Araçlar; En az 28 yaşında ve 3 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekir. (Volkswagen Passat, Skoda Octavia, Skoda SuberB,  Nissan Qashqai, Skoda Karoq, AUDİ A3 Cabrio)

Premium Araçlar; En az 28 yaşında ve 5 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. ( Audi Q7,Audi Q5, Audi A6, Audi A5, Audi A4, Volkswagen Arteon, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Caravelle, Skoda Kodiaq)