Doğum günleri, yıldönümleri ya da herhangi bir günde arkadaşınıza anlamlı bir hediye verebilir ve yüzü güldürüp kalbini ısıtabilirsiniz. Arkadaşınızı ne kadar iyi tanıdığınızı gösteren ve yalnızca ona ait olacak kişiye özel hediye fikirleri için hazır mısınız?

Arkadaş Kelime Anlamlı Kupa

Son zamanlarda kelime anlamı içeren baskılı eşyalar oldukça popüler. Arkadaş kelimesinin anlamını açıklayan bir kupa arkadaşınız için en anlamlı hediye olacaktır.

Kişiye Özel Çakmak

Sık sık çakmağını kaybeden ya da çakmağını başkalarına kaptıran bir arkadaşınız varsa onun isminin yer aldığı şık bir çakmak hediye ederek onu bu dertten kurtarabilirsiniz. Böylece çakmağı nerede olursa olsun ona gelecektir. 

Kişiye Özel Çelik Termos

Nerede olursa olsun çayını ve kahvesini içmeden duramayan bir arkadaşınız varsa ona yapabileceğiniz en büyük iyilik ona özel olarak tasarlanmış bir çelik termos hediye etmek olacaktır.

İsme Özel Bel Yastığı

Ofiste tüm gün oturmaktan ve bel ağrısından şikayet eden bir arkadaşınız varsa onu ne kadar önemsediğinizi göstermek için bu fırsatı kaçırmayın. Üzerinde isminin yer aldığı bir bel yastığı hediye ederek onun kalbindeki yerinizi sağlamlaştırın.

Kişiye Özel Deri Bileklik

Üzerinde isminin yer aldığı şık bir deri bileklik ile özel günleri daha anlamlı kılabilirsiniz.

İsme Özel Havlu

Spora düşkün ve spor salonundan çıkmayan arkadaşınıza ne hediye vermeyi düşünüyorsunuz? Görür görmez ohh çekeceği bir hediye vermek istiyorsanız isminin yer aldığı bir havlu almalısınız.

Kişiye Özel Anahtarlık

Yeni ev alan ya da yeni araba alan bir arkadaşınız varsa bunu kutlamak için ismine özel olarak tasarlanmış şık bir anahtarlık hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Ajanda

İş ya da okul hayatında her zaman planlı ve programlı bir arkadaşınıza hediye almayı düşünüyorsanız üzerinde isminin yer aldığı bir ajanda alabilirsiniz. Böylece gününü planlarken sık sık sizi anacaktır.

Kişiye Özel Ayraç

Tam bir kitap kurdu diyeceğiniz bir arkadaşınıza hediye almak istiyorsanız fotoğrafının ve isminin basıldığı bir ayraç hediye etmeye ne dersiniz? Böylece her kitap okuduğunda sizi hatırlayabilir.

Kaynak: https://hediyerengi.com/kategori/kisiye-ozel-hediyeler