ARTVİN (AA) - Artvin'de 3 ortaokul öğrencisi, yolda buldukları bir miktar parayı Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'ye teslim ederek sahibinin bulunmasını istedi.

Gazi Ortaokulu öğrencileri Burcu Kotanoğlu (13), Sudem Saraç (11) ve Sonay Çokadar (11), okula giderken yol kenarında buldukları bir miktar parayı Artvin Belediyesine götürerek Kocatepe'ye teslim etti.

Öğrencilerle makamında bir süre sohbet eden Kocatepe, "Her şeyden önce ülkemizin böyle dürüst, ahlaklı, haramı, helali bilen gençlere ihtiyacı var. Sizler bu anlamda yaşıtlarınıza çok güzel örnek oldunuz. Sizleri bu yüzden ayrıca tebrik ediyorum. İlimizde bu tür örnek davranışlara sıkça şahit oluyoruz. Sizin gibi kardeşlerimizi gördükçe ülkem adına, geleceğimiz adına onur duyuyoruz, ümitleniyoruz. Ülkemiz sizin gibi gençler sayesinde müreffeh, mutlu, huzurlu, hak, hukuk bilen insanlar yetiştirecek diye seviniyoruz" dedi.

Öğrencilerden Burcu Kotanoğlu ise öğle tatili sonrası okula giderken yol kenarında bir miktar para gördüklerini, o paranın ihtiyaçlı birine ait olabileceğini düşündüklerini ve paranın sahibinin bulunup ulaştırılması için Artvin Belediyesine teslim ettiklerini söyledi.

Artvin Belediyesi zabıta ekipleri, anons yaparak paranın sahibine ulaşmaya çalıştı.