ARTVİN (AA) - Artvin Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliğince (ESOB) 2014 Yılı Esnaf Şöleni düzenlendi.

Artvin Spor Salonu'ndaki programa, Vali Kemal Cirit, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe,  İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Dilberoğlu, Artvin ESOB Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurtul Özel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Artvin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi halk oyunları topluluğunun gösterisiyle başlayan proıgramın açılışında konuşan Demirhan Elçin, esnaf teşkilatı olarak Artvin'’de ilk kez böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Yerel sanatçıların sahne aldığı programda, Artvin ESOB üyelerinden Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan, Artvin Barosu avukatlarından Bedrettin Kalın ve Artvin Engelliler Derneği Başkanı Hatice Nur Ersöz'e onur plaketi verildi.

Vali Cirit, yaptığı konuşmada, Artvin ekonomisini ayakta tutan, ilin ekonomisini çeviren gücün esnaf teşkilatı olduğunu belirterek, "Ülkemizde de belli noktalara gelen Artvinli iş adamlarımızın bu işe başladığı nokta esnaflık. Teşkilatın her alanda başarıya ulaşmasını arzu ederiz. Tüm esnafımıza 2015 yılında bol kazançlar diliyorum" dedi,

Belediye Başkanı Kocatepe ise 2015 yılının hem Artvin hem de dünyaya huzurlu, mutlu günler getirmesini diledi.