ARTVİN (AA) - Artvin Belediyesi Artvin Sofrası Sosyal Tesisleri, törenle hizmete açıldı.

Artvin-Borçka kara yolunun 11'inci kilometresindeki Ormanlı köyü mevkisinde, Borçka baraj gölü yanındaki tesisin açılışına, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Toktaş, Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk, İl Müftüsü Kemal Uçkun, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanı Kocatepe, tesisinkonsept olarak tam hazır olmadığını ancak tesisle Artvin halkının ve bölgeyi ziyaret eden insanların ailesiyle kahvaltısını yapıp yemeğini yiyebileceği bir ortam oluşturduklarını söyledi.

Borçka baraj gölü kıyısındaki tesisi daha aktif ve sosyal amaçlı kullanmayı amaçladıklarını ifade eden Kocatepe, "Amacımız burada kar etmek değil. Bu tesisi Artvin'e özgü tatları bulabileceğiniz, misafirinizi rahatlıkla getirip ağırlayabileceğiniz sosyal bir tesise dönüştürdük. Allah mahcup etmesin, bundan sonra siz dostlarımızı, kardeşlerimizi buraya bekliyoruz" dedi.

Kocatepe, tesiste küçük gruplar halinde Borçka baraj gölünde yat tekne gezilerinin de yapılacağını kaydetti.

Müftü Kemal Uçkun'un okuduğu duanın ardından Kocatepe ve Ongu, tesisin açılışını yaptı. Konuklarıyla tesisi gezen Kocatepe, tesis hakkında bilgi verdi.