ARTVİN (AA) -  Artvin'e gelen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından görevlendirilen uzman ekip, Artvin Belediye Başkanlığı ve ilçe belediyelerinden yetkililere seminer vererek TOKİ aracılığıyla belediyelere neler yapılabileceğini anlattı.

Artvin Belediye Başkanlığı salonunda düzenlenen seminere, TOKİ heyeti ile Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Şavşat Belediye Başkanı Sinan Öztürk, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Borçka Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Gün, Yusufeli ve Ardanuç Belediye Başkanlığından yetkililer katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından Artvin Belediye Başkanı Kocatepe, TOKİ heyetine şehri gezdirerek TOKİ tarafından yapılmasını istediği projelerinin yerlerini gösterdi. Kocatepe, heyete Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi ile Artvin Orman Bölge Müdürlüğü binasının bulunduğu araziyi gezdirerek burası için düşündüğü proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocatepe, bu bölgeye Artvin için en önemli projelerden biri olan bin araçlık otopark, dükkanlar, kamu binaları ve belediye binasının da bulunduğu proje için TOKİ yetkililerine arazi üzerinde bilgi verdi.

Heyet buradaki incelemelerin ardından Orman Bölge Müdürlüğüne ait bütün işletme binalarının ve lojmanlarının bir yerde toplanacağı projeyi de inceledikten sonra Artvin’den ayrıldı.