SAMSUN (AA) - Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şener Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yılmaz, Samsun ASKF Başkanı Aydın'ı kabulde yaptığı konuşmada, Samsun'da spor yatırımı söz konusu olduğunda büyükşehir belediyesi olarak her zaman katkı sağladıklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın tüm Türkiye genelinde yaptığı önemli projelerden Samsun'un da nasibini aldığını belirten Yılmaz, şunları kaydetti.

"Adını bile sayamadığım birçok spor dalı kentimizde mevcut. Batıpark alanında yapımı devam eden atıcılık, okçuluk ve buz pateni tesisi Samsun'a yeni bir soluk getirecek. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, valiliğimiz, belediyemiz başta olmak üzere tüm kurumlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na hazırlamak için büyük çaba gösteriyor. Samsun'da spor alanında yapılan yatırımlar tamamlandığında uluslararası standartlara yükselecek bir spor altyapısına sahip olacağız."

Samsun ASFK Başkanı Şener Aydın de ilde amatör kulüp sayılarının artmasıyla birlikte sportif faaliyetlerin de arttığını belirterek, Samsun'un spora önem veren bir belediye başkanı olduğu için şanslı olduğunu ifade etti.