GİRESUN (AA) - Kilis'te, tartıştığı uzman çavuş tarafından tabancayla ateş edilmesi sonucu hayatını kaybeden astsubay Murat Topçu'nun 1 ay sonra baba olacağı ifade edildi.

Elbeyi ilçesinde Şehit Yalçın Nane Hudut Karakolunda görevli Uzman Çavuş H.K'nın beylik tabancasıyla birkaç el ateş etmesi sonucu yaşamını yitiren Topçu'nun babaevinde hüzün yaşanıyor. Baba Şirin ve anne Ümmühan Topçu, Çiçekli köyündeki evlerinde taziyeleri kabul ediyor.

2009 yılından bu yana görev yapan Murat Topçu'nun, yaklaşık 11 ay önce eşi Pembe ile evlendiği ve 1 ay sonra da bir kız çocuklarının dünyaya geleceği öğrenildi.

Özel bir okulda matematik öğretmeni olan ve doğum izni dolayısıyla Giresun'da ailesinin yanında kalan Pembe Topçu ise acı haberi aldıktan sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Murat Topçu'nun cenazesi, yarın öğle namazından sonra düzenlenecek cenaze töreninin ardından Çiçekli köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Şehit Yalçın Nane Hudut Karakolunda görevli Uzman Çavuş H.K. ile Astsubay Murat Topçu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine H.K, beylik tabancasıyla Topçu'ya birkaç el ateş etmişti.

112 Acil Servis ekiplerince Kilis Devlet Hastanesine kaldırılan Murat Topçu, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.