SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Atakum'daki  İğne Deliği Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Taşçı,  İğne Deliği Gençlik Merkezi'nde gençlerle sohbet etti.

Gençlerin proje üretmesini isteyen Taşçı, "Bizim önceliklerimizden birisi gençlerimiz. Bunu, hayata geçirdiğimiz her projede açık bir şekilde ortaya koyuyoruz. Atakum ilçesini hedeflediğimiz noktaya ulaştırmamız için daha fazla ortak akıl hareketi yapmalıyız" dedi.

İğne Deliği Gençlik Merkezi’nin özellikle sosyal sorumluluk projeleriyle yaptıklarını takdirle karşıladığını belirten Taşçı, şöyle devam etti:

"Bizim önceliklerimizden birisi gençlerimiz. Bunu, hayata geçirdiğimiz her projede açık bir şekilde ortaya koyuyoruz. Atakum İlçesini hedeflediğimiz noktaya ulaştırmamız için daha fazla ortak akıl hareketi yapmalıyız. Gençlerin düşünceleri, talepleri ve tespit ettikleri eksikleri önemsiyorum. Ama ben gençlerimizden daha fazlasını istiyorum. Şehrimizin, ilçemizin değişimine ve gelişimine katkı sağlamak için proje üretin. Biz bu projelerin destekçisi olmaya hazırız."