SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşları kandırarak farklı gerekçelerle ve belediyenin adını kullanarak para toplamaya çalışan dolandırıcılar olduğunu belirterek vatandaşları uyardı.

Taşçı, yaptığı açıklamada, Atakum Belediyesinin adını kullanarak para toplamaya çalışan art niyetli insanların olduğunu ileri sürdü.

Vatandaşları bu kişilere karşı uyaran Taşçı, "Atakum Belediyesi birimlerinden geldiklerini öne sürerek farklı gerekçelerle vatandaşlarımızdan para talep eden art niyetli kişilerin olduğunu öğrendik. Bu anlamda Atakum Belediyesi olarak böyle bir talep içerisinde olmayacağımız herkesin malumudur. Atakum Belediyesinin hiç bir birimi ya da çalışanı vatandaşlarımızdan para talebinde bulunmaz, bulunamaz. İnsanların duygularını istismar eden ve bu noktada belediyemizin de adını kullanmaktan çekinmeyen bu tür dolandırıcılara karşı dikkatli olunmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızdan özellikle bu tür bir taleple karşılaştıklarında emniyet güçlerimize ve belediyemize haber vermelerini istiyoruz” dedi.