SAMSUN (AA) - AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı, ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Şahin, Taşçı'yı AK Parti'nin belediyecilik anlayışının en başarılı temsilcilerinden birisi olarak gördüklerini söyledi.

Atakum'un gelişim ve değişiminin hızlandığını belirten Şahin, "Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yla birlikte ilçeye AK Belediyecilik anlayışı kazandırılmış oldu. Görev sürecinde geride bıraktığımız dönemi ele aldığımızda başarılı çalışmalar yapmış, bu anlamda seçim döneminde destek istediğimiz vatandaşlarımıza karşı başımızı öne eğmemiştir. AK Belediyecilik anlayışının en başarılı temsilcilerinden birisi olarak gördüğümüz Başkan Taşçı ile ilçemizin gelişim ve değişimi hızlanmıştır. Bu hıza hız katmak için yanındayız, her zaman destekçisiyiz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise teşkilatın kendileri için büyük bir güç ve motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, "Her zaman yanımızda olan, birlik içerisinde olduğumuz AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.