SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesi, 2017 yılında çalışmalar ve projeler noktasında zirveyi yaşayacak." dedi.

Taşçı, yaptığı açıklamada, 2016 yılında önemli projeler ve kapsamlı çalışmalar ile Atakum'da değişim ve gelişim sürecini hızlandırdıklarını kaydederek, 2017 yılının ise projeler noktasında zirve yılı olacağını ifade etti.

Atakum'un Türkiye'nin parlayan yıldızı konumunda olduğunu belirten Taşçı, şunları kaydetti:

"Atakum Belediyesi olarak, geride bırakmaya hazırlandığımız 2016 yılını son derece verimli değerlendirdik. İlçemizdeki öncelikli eksikliklerin giderilmesini ilk hedef olarak belirledik ve bu doğrultuda ciddi ve kapsamlı bir çalışma programı ile hareket ettik. Görev sürecimizdeki ilk 2,5 yıla bakıldığında 2015 ve 2016 yıllarında 26 projeyi tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. 55’de 55 proje sözümüz kapsamında tamamlanan bu 26 projenin yanı sıra ekstra olarak 22 projeyi tamamlayarak halkımızla buluşturduk. Şu an yapımına başlanıp devam eden 14 projemiz bulunuyor. Her biri ilçemizin gelişimine katkı sağlayan bu projeler ile başarılı bir süreci geride bıraktık."

- Yeni yılda hayata geçecek hizmetler

Taşçı, ilçede yaptırılan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasının 2017 hizmet vermeye başlayacağını bildirerek, şunları dile getirdi:

"İlçemizin önemli eksikliklerinden birisi vatandaşlarımızın devletin sunduğu sağlık hizmetlerinden faydalanamıyor olmasıydı. 2017 yılında Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başlıyor. Aynı şekilde Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamları Projesi de 2017 yılında halkımızın hizmetinde olacak. Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, kapalı pazaryeri ve spor tesisini de 2017 yılında halkımızla buluşturacağız. Atakum ilçesi, 2017 yılında çalışmalar ve projeler noktasında zirveyi yaşayacak. "

Yapımı devam eden bu önemli projelere ilave yapımına 2017 yılında başlayacakları projelerin de çok konuşulacağını dile getirerek, "Hızlı bir şekilde çalışıyoruz ve ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Elde edilen başarının temelinde ise kesinlikle halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde oluşumuz var. İlçenin eksiklerinin tespiti, bu eksiklerin giderilmesi, projelerin hazırlanması ve gerçekleştirilmesinin her aşamasında vatandaşlarımızdan fikir alıyoruz. Bu fikirler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz." ifadelerini kullandı.