SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İlçemizi güzelleştirmek, daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek, en büyük önceliğimiz." dedi.

Belediye Başkanı Taşçı, Erikli Mahallesi'nde bir süredir sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Muhtar Hüseyin Sarı ile birlikte çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Taşçı, söz konusu yerde araç kullanımına uygun 15 kilometrelik çalışmanın tamamlandığını belirtti.

Vatandaşın kolay ulaşımı ve daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri noktasında kapsamlı bir çalışma programı yürüttüklerini ifade eden Taşçı, şöyle konuştu:

"Bu çalışmalar kapsamında eski yolların yenilenmesi, yeni açılan yolların ulaşıma uygun hale getirilmesi yönünde ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor. Araç kullanımına uygun olmayan yolların araç kullanımına uygun hale gelmesi için 15 km yolu tamamladık. Ayrıca mahallede bulunan caminin avlusu ve şadırvanının yapımı için düğmeye bastık. Mahalle içerisinden geçen derenin haneler arasındaki irtibatı zorlaştırdığı yönündeki bilgilendirmenin de ardından bu noktaya bir köprü yapımı için çalışmalar başladı, hızla devam ediyor."

Taşçı, mahalle sakinlerinin çalışmalara verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, "İlçemizi güzelleştirmek, daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek, en büyük önceliğimiz. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor." ifadelerini kullandı.

Erikli Mahallesi Muhtarı Sarı ise, Atakum Belediye Başkanı Taşçı'ya teşekkür ederek, "Merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin sürdürülen bu çalışmalar doğrultusunda mahallemize kazandırılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de mahalle sakinleri olarak bu çalışmalara destek oluyoruz." diye konuştu.