SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Yaklaşık 10 milyon lira maliyeti olan projemizle, Atakum’un değerine değer katacağız." dedi.

Taşçı, Lozan Cadde Çarşı projesi için Lozan Caddesi üzerinde başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Atakum'un Karadeniz bölgesinin en hızlı büyüyen ilçesi olduğunu ifade eden Taşçı, Cumhuriyet Mahallesi, Lozan Caddesi üzerinde gerçekleşen çarşı çalışmasının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Taşçı, projenin ilçenin prestijini arttıracağını belirterek, "İlçemizin prestijini daha da güçlendirecek olan ve 55'de 55 proje sözümüz içerisinde yer alan Lozan Çarşı Cadde Projemizin çalışmalarına başladık. Tamamlandığında yaklaşık 10 milyon liralık maliyetiyle, bölgenin önemli alışveriş merkezilerinden biri olacak olan projemizi en kısa sürede Atakum ilçemize kazandıracağız. Projemizle ilçe ekonomisini güçlenecek, yerel esnafımıza da katkı görecek." dedi.

Atakumluların, tüm ihtiyaçlarını ilçeden ayrılmak zorunda kalmadan çözmesi için çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı Taşçı, şunları kaydetti:

"Atakumlu vatandaşlarımız ihtiyaçlarını karşılamak için ilçeden ayrılmak zorunda kalmasın diye birçok önemli yatırımı ilçemizle buluşturduk. Bu anlamda Atakum'un değerine değer katacak, ilçemizin prestijini güçlendirecek olan projemiz, şimdiden ilçemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Yaklaşık 10 milyon lira maliyeti olan projemizle, Atakum'un değerine değer katacağız. Atakum Belediyesi olarak 4 yıllık görev sürecimiz içerisinde hayata geçirdiğimiz 80'i aşkın proje ile turizmden sağlığa, eğitimden spora, her yönüyle cazibe merkezi olan Atakum'da, yaşam kalitesini daha da arttıracak projelerimizle yola devam ediyoruz." diye konuştu.