SAMSUN (AA) - Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) giriş ve güncellemelerinde göstermiş oldukları gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Atakum Tapu Müdürlüğü personeline başarı belgesi verdi. 

Atakum Tapu Müdürlüğü'nde düzenlenen törende, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, özverili çalışmalarından dolayı personeli tebrik etti.

Tapu müdürlüklerinin devletin önemli kurumlarının başında geldiğini ifade eden Bakoğlu, "Tapu müdürlüğü son dönemlerde müthiş bir atılım yaptı. Teknolojinin tüm imkanlarını çok iyi bir şekilde kullanan kurumda TAKBİS'e geçişle birlikte iş ve işlemler aynı gün içinde yapılabiliyor" dedi.

Bakoğlu, Atakum Tapu Müdürlüğü personelinin vatandaş odaklı çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek başarılarının devamını diledi. 

Atakum Tapu Müdürü Satılmış Köse ise faaliyete geçen online başvuru ve randevu sistemiyle vatandaşların işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde sonuçlandırıldığını söyledi.

Tapu işlemlerinin taşınmazın bulunduğu il veya ilçedeki tapu müdürlükleri tarafından yapılmakta iken, TAKBİS ile birlikte vatandaşların taşınmazı nerede olursa olsun bulunduğu yerin tapu müdürlüğüne müracaatla işlemlerinin yapılabildiğini ifade eden Köse, "Teknolojik altyapı ve vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile başarıyı yakaladık. Fedakarca çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Programın sonunda Kaymakam Bakoğlu, görevlerinde olağanüstü gayret ve çalışmalarıyla kamusal faydanın artırılmasında sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde göstermiş oldukları katkılarından dolayı Atakum Tapu Müdürü Satılmış Köse ve personeline başarı belgesi verdi.