SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesi, kurduğu Hayır Çarşısı'nda vatandaşlardan toplanan giysileri ihtiyaç sahibi 3 bin kişiye ulaştırdı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, farklı 8 mahallede kurulan mağazalarla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ettiklerini belirtti.

Hayırsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında kurdukları gönül bağı ile bugüne kadar 3 bin parçadan oluşan giysi yardımı ulaştırıldığını anlatan Taşçı, şöyle devam etti:

"Projede amaçladığımız birlik ve beraberlik ortamı oluştu. Yardımların direkt ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmesi adına mağazalarımızı mahallelerde açıyoruz. Bu sayede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ne eksikleri varsa bu mağazalarda rahatlıkla temin edebiliyor."

Taşçı, projenin daha kapsamlı bir hal alması için gelecek destekleri beklediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu özel projede yer almak isteyen vatandaşlarımız merkezimize yardımlarını ulaştırabilir. Veren elin alan eli görmediği projeyle belki bir çocuğun belki bir yaşlılarımızın yüzü gülüyor. Atakum halkı bu anlamda büyük bir duyarlılık göstererek Hayır Çarşısı projemizi önemli bir konuma ulaştırdı. Destek verenlere teşekkür ederim. Mahallelerde mağazalarımızı açmaya, eksiklerini ihtiyaç sahiplerinin ayağına götürmeye devam edeceğiz."