SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kabadüz Mahallesi Köy Konağında vatandaşlarla bir araya geldi.

Taşçı, gerçekleştirdikleri mahalle buluşmalarıyla halkının talep ve önerilerini yerinde dinleyerek çözümler geliştirdiklerini söyledi.

Atakum'u 4,5 yıldır Atakumlularla yönetmeye çalıştıklarını ifade eden Taşçı, "Gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmalarında hemşehrilerimizden aldığımız talep ve öneriler, Atakum'u geleceğe hazırlayan projelerimize ışık tutuyor. " dedi.

Gerçekleştirdikleri hizmetlerin Atakum'un gelişimine yön verdiğini ifade eden Taşçı, şunları kaydetti:

"Mahalle buluşmalarımızda vatandaşlarımızdan aldığımız öneri ve taleplerle, projelerimizi şekillendiriyoruz. Daha da yaşanılabilir bir Atakum parolasıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalara, vatandaşlarımız yön veriyor. Atakum'da uyguladığımız birlikte yönetim modeliyle, ilçemizi yarınlara vatandaşlarımızla birlikte hazırlıyoruz. Bu anlamda bugün de köy statüsünden mahalle statüsüne 2014'ten itibaren geçen Kabadüz Mahallemizin sakinleriyle buluştuk. Talep ve önerileriyle bizlere ışık tutan tüm Kabadüzlü hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah."

Taşçı, birlikte yönetim modelini benimsediklerini belirterek, "Okul, cami çevre düzenlemeleri, yol ve kaldırım çalışmalarımızla daha da yaşanılabilir bir hale getirdiğimiz mahallelerimize, her geçen gün daha da iyiyi hedefleyen bir tempoyla hizmet götürmeye devam ediyoruz. Atakum, 56 mahallesinin tamamında sürdürdüğümüz çalışmalarla Karadeniz Bölgesinin parlayan yıldızı konumunda. İlçemizi her alanda marka kent haline getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." diye konuştu.