SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kurban Bayramı'nın tüm güzelliklerini Atakumlu hemşehrileriyle hissettiklerini belirtti.

Taşçı, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı boyunca çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Milletin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini aktaran Taşçı, "Böyle bir dönemde bir arada, dimdik durmamız gerektiği bilinciyle, Kurban Bayramı'nı da fırsat bilerek vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz mahallelerdeki esnafımız ve vatandaşlarımızla tek tek kucaklaşarak bayramlaştık, talep, öneri ve şikayetlerini dinledik." ifadelerine yer verdi.

Taşçı, bu yıl beşinci kez düzenledikleri "Paylaşalım Bayram Olsun" kampanyasıyla her yıl binlerce ailenin sofrasına kurban eti ulaştırıldığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı'nın tüm güzelliklerini Atakumlu hemşerilerimizle hissettik. Bu yıl da Kurban Bayramı boyunca ekiplerimiz ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çaldı. Yardımsever Atakumlu hemşehrilerimizin belediyemize ulaştırdığı kurban etlerini, önceden belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettik. Atakum Belediyesi olarak yaklaşık 3 bin yardıma muhtaç ailenin sofrasını kurban etiyle buluşturduk. Bu anlamda, kestikleri kurbanların etlerini Atakum Belediyesine ulaştıran ve ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürmemize vesile olan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm Atakumlu hemşehrilerimin geçmiş Kurban Bayramını bir kez daha kutluyorum."