SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesince iki ay önce hizmete açılan su parkı, aradan geçen sürede 20 bin çocuğa hizmet verdi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaptığı açıklamada, Atakum Aqua Park adıyla 15 yaş altı çocuklara yönelik hizmete açtıkları su parkının, hem Atakumluların hem de çevre il ve ilçelerden çocukların gözde eğlence mekanı haline geldiğini belirtti.

Su kaydırakları ve çeşitli etkinliklerle minikler için cazibe merkezi haline gelen su parkına gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Taşçı, şunları kaydetti:

"Güvenlik önlemleri üst düzeyde olan ve hijyen kurallarının öncelik olarak belirlendiği Atakum Aqua Park'ın asıl amacı çocuklarımızın su sporları ile tanışması ve bu sırada gönüllerince eğlenmesidir. Sadece Atakumlu çocuklar değil, çevre ilçelerden de çok sayıda yavrumuz, kısa sürede havuzu cazibe merkezi haline getirdi. Hizmete girmesinin üzerinden henüz iki aya yakın bir süre geçmesine rağmen, tesisimiz 20 bine yakın çocuğu ağırladı. Ailelerin de bu denli memnuniyet duyması, bizi ayrıca mutlu etti. Atakum ilçesinin vizyonunu güçlendirecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz."