Ataşehir evden eve nakliyat hizmetleri, ofis, villa, şirket ve daire taşımacılığı gibi faaliyetleri kapsamaktadır. Firmamız, İstanbul şehir içi tüm cadde ve sokaklara taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Beykoz, Kavacık, Çekmeköy gibi birbirine yakın olan semtlere ise maksimum 3 saat içerisin de taşıma ekibi yönlendirilmektedir. Ayrıca asansörlü nakliye, parça eşya taşıma, ambar yük taşımacılığı gibi hizmetler de verilmektedir. Ataşehir evden eve nakliyat firmamız, evler de yer alan her türlü eşyayı özenle ambalajlamaktadır. Mobilyalar, beyaz eşyalar, koltuk takımları ve pedeler uzmanlar ekiplerimiz tarafından sökülmektedir. Ataşehir nakliyat hizmetleri yüzde yüz sigortalı bir şekilde verilmektedir. Ayrıca firmamız ev taşıma, ofis taşıma, parça eşya taşıma fiyatlarına özel indirimler gerçekleştirmektedir.

Ataşehir Nakliyat Firmaları

Ataşehir nakliyat firmaları sayesinde her türlü yük ve eşya İstanbul’un çeşitli semtlerine nakil edilmektedir. Firmamız Beykoz merkez olarak tüm ilçelere ve şehirlere sevkiyatlar düzenlemektedir. Ayrıca firmamız sektöre oranla ekonomik bir nakliye hizmeti sağlamaktadır. 3+1, 4+1 daireler, villalar ve siteler kasaları büyük olan kamyonlar ile taşınmaktadır. Ataşehir nakliyat firmaları içerisin de bulunan önder  taşımacılık, müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Nakil sırasında mobilyaların zarar görmesi engellenmektedir. Ataşehir evden eve nakliyat şirketimiz, şehirlerarası ev taşıma, ofis taşıma ve şehirler arasıı yük taşıma noktasında da her türlü desteği sağlamaktadır. Ankara, Bursa başta olmak üzere tüm büyük şehirlere günlük taşımacılık hizmeti verilmektedir.

Ataşehir Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Ataşehir nakliyat fiyatları bir çok nedene bağlı olarak farklılık göstermektedir. Örneğin yük sayısı, eşyaların taşınacağı güzergah veya montaj talepleri gibi etkenler fiyatları yakından ilgilendirmektedir. Anvak bazı Ataşehir nakliyat firmaları müşterilerden absürt ücretler talep etmektedir. Ancak şirketimiz her zaman uygun ve hesaplı bir nakliye desteği sağlamaktadır. Ataşehir evden eve nakliyat fiyatları asansörlü veya asansörsüz taşımacılık talepleri doğrultusunda da değişmektedir. Ayrıca Atakul taşımacılık şirketimize ait olan 2 adet vinç sistemi bulunmaktadır. Dolasıyla da kiralama ücreti verilmediği için de asansörlü evden eve nakliyat hizmetleri de makul rakamlar ile verilmektedir. Firmamızı tercih ederek sizde kaliteli ve güvenli bir hizmet alma şansı bulabilirsiniz.

Daha fazlası için: https://www.atakulnakliyat.com/atasehir-evden-eve-nakliyat/