Araç kiralama hizmeti özellikle yurtdışından ülkemize gelen gurbetçiler ve yurtiçinde seyahat eden vatandaşlarımız tarafından rağbet gören bir ulaşım alternatifidir.

Kısa dönemli ulaşım ihtiyacı olanlar son model araçlardan dilediklerini seçerek ihtiyaçlarını giderebilmektedir. İstanbul Atatürk Havalimanını her yıl kullanan 20 milyon yolcudan on binlercesi memleketlerine gitmek için dış hatlar veya iç hatlar geliş terminalinde bulunan rent a car firmalarından araç kiralamaktadır.

Kurumsal düzeyde hizmet veren firmalar düşük yakıt tüketimli araçlarını uygun fiyatlar ile kiraya vererek seyahat edecek yolcuların işini kolaylaştırmaktadır. Tatilleri biten ve yurtdışına dönecek olan yolcular direkt olarak Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminaline çıkarak aracı kiraladıkları rent a car firmasına haber vererek veya otoparkta rent a car firmaları için ayrılmış bölümlere kiraladıkları aracı bırakarak kısa sürede check-in işlemlerine başlayabilmektedir.

2012 yılında İstanbul Atatürk Havalimanındaki rent a car ihtiyacını karşılamak için kurulan KAR Rent A Car firması hem iç hat hem de dış hat yolcularına hizmet vermektedir. İç hatlar geliş terminalinde bulunan ofisi ile 24 saat rent a car ihtiyacı olan yolcuların ulaşım taleplerine uygun alternatifler sunmaktadır. Tamamı 2014 model araçlardan oluşan filosu ile Atatürk Havalimanı rent a car firmaları arasında tek olan KAR Rent A Car düşük tüketimli dizel araçlara sahiptir.

Atatürk Havalimanı araç kiralama fiyatlarını öğrenmek, mevcut ve müsait araçlar hakkında bilgi almak için KAR Rent A Car firmasının web sitesini ziyaret edebilir veya firmanın ofisini 0212 465 8779 numaralı telefondan arayabilirsiniz.