Profesyonel olarak kullanılan dedektör modellerinin yer aldığı Arena Dedektör sitesini ziyaret ederek sektörde yer alan ve birbirinden kaliteli dedektör modellerini ekonomik fiyatlar üzerinden satın alabiliyorsunuz. Altın aramak, define aramak, su taraması yapmak, bilimsel çalışmalarda kullanmak amacı ile ihtiyaç duyacağınız dedektör modellerini bulabileceğiniz firma bünyesinde sektörün bilinen markaları olan;

● Nokta Makro Dedektör,

● Minelab Dedektör,

● XP Dedektör,

● Garrett Dedektör,

● Lorenz Dedektör,

● DRS Dedektör,

● Whites Dedektör,

● Teknetics Dedektör,

Yer alıyor. Bu markaların tüm modellerine ait olan aksesuarlar, yardımcı ekipmanlar, koruyucu kılıflar, taşıma çantaları gibi farklı ihtiyaçlarınızı da ekonomik fiyatlar ile karşılama imkanına sahipsiniz. Uzun yıllardır dedektör satışı yapan ve sahip olduğu tecrübe ile sizlere alternatifler sunan Arena Dedektör, kaliteli ve eşsiz özelliklere sahip dedektörler ile bilinmektedir. Avrupa dedektör pazarının büyük çoğunluğuna sahip olan firma aynı zamanda farklı teknolojiler ile çalışan dedektör modellerine de sahip. Su altı araması yapacak Pulse Dive dedektörü ihtiyaçlarınızda firma ile iletişime geçebiliyorsunuz. Su altında 60 metre derinlikte tarama yapma imkanı veriyor. Su altı basıncından etkilenmeyen, tuzlu su içerisinde çalışan ve kolay kullanım imkanı sağlayan dedektörün yanı sıra Long Range Locator teknolojisi ile yüksek derinliklerde arama yapma imkanı veren dedektör modelleri de firma tarafından satılıyor. Long Range Locator teknolojisi taşlı, kumlu, killi, çakıllı ve mineral oranı yüksek olan topraklarda kesin sonuçlar elde etmenizi sağlayan, özel bir elektromanyetik dalga tekniği ile çalışarak yer tespiti sağlayan bir teknolojidir. Arena Dedektör olarak sizlere sunmuş olduğumuz dedektör modellerinin tamamında bu teknoloji kullanıldığı için saha aramalarınızda kısa süre de sonuç alabiliyorsunuz.

Arena Dedektör mağazalarında yer alan dedektörle teknolojik yazılımlara sahip dedektör modelleri de yer alıyor. Bu yazılımlar özel olarak geliştirilmiş olan ve toprak altında uzun yıllar kalmış cisimlerin yerini, şeklini, ağırlığını, içerdiği metal türlerini tespit ederek ekranda sizlere sunan yazılımlardır. Bu sayede arama yaptığınız saha da çıkarılmaya değer bir cisim olup olmadığını arama sırasında anlık olarak görebiliyorsunuz. Ayrıca teknolojiyi kullanan firma wifi ile bağlantı kurulabilen, kablolu ve bluetooth kulaklıkların yer aldığı dedektör modelleri de firma tarafından sizlere sunulmaktadır. Toprak üstü aramalarınızda kısa süre de sonuç almanızı sağlayan dedektörler dışında su altında arama yapmanızı sağlayan dedektör modellerini de firma mağazasında bulabilirsiniz.

Tek para arama dedektörü, saha tarama dedektörü, altın arama dedektörü, güvenlik dedektörü, su altı arama dedektörü gibi farklı dedektörlerin yanında 2. el dedektör ürünleri de firma tarafından satılmaktadır. Arena Dedektör, uzun yıllardır hizmet verdiği dedektör sektöründe deneyimi ve tecrübesi ile sektörün öncüsü konumuna gelmiştir. İnternet sitesinde satışa sunulan 2. el dedektörlerin tamamı profesyonel ve uzman teknik elemanlar tarafından incelenerek satışa sunulmaktadır. Ekonomik fiyat ile satılan 2. el dedektörleri gönül rahatlığı ile satın alabiliyorsunuz. Kurumsal bir firma olması, Avrupa’nın en büyük dedektör mağazası hizmet veren Arena Dedektör aynı zamanda profesyonel bir satış sonrası destek hizmeti sunmaktadır. Satın aldığınız tüm dedektör modelleri ve aksesuarları için ücretsiz olarak destek alabilir, satış sonrası hizmetten yararlanabilirsiniz.

Her tarza, kullanım amacına, bütçeye ve zevke uygun dedektör modellerinin yer aldığı Arena Dedektör firmasının mağazasını veya internet sitesini ziyaret ederek dedektör tedariki sağlayabilirsiniz. Kullanım amacınıza uygun teknolojiler ile sizlere sunulan dedektör modellerini ekonomik fiyatlar ile alabileceğiniz Arena Dedektör aynı zamanda görüntüleme cihazları bakımından da çok geniş bir ürün yelpazeni sizlere sunmaktadır.