Tüm sektörel siteler için tercih edebileceğiniz Wordpress yazılımı için ise ihtiyacınız olan tek şey tema ve eklentiler. Ücretsiz ancak güçlü bir SEO alt yapısına sahip olan Wordpress yazılımı ile daha uygun maliyetler ile internet sitesine sahip olabilirsiniz. Peki wordpress için tema ve eklentiler nereden alınır? Sizleri hemen Ayesoft ile tanıştıralım.

Ayesoft Kimdir?
Ahmet YEŞERTENER tarafından kurulan wordpress temaları ve wordpress eklentileri satışı gerçekleştiren bir yapıdır. Kurumsal kimliği ve yılların vermiş olduğu profesyonellik ile Türkiye’de binlerce kişinin tercih ettiği Ayesoft özellikler hazırladığı profesyonel tasarımlar sayesinde benzersiz internet sitelerine sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Wordpress temaları ve wordpress eklentileri kaliteleri ile dikkat çeker iken Ayesoft’un kurumsal bir yapı olması, fatura kesmesi, 6 ay ücretsiz destek sunması da tercih edilmesini sağlıyor.

Wordpress Haber Temaları
Son dönemlerde binlerce kişi ve kurum haber sitesi açmayı hedefler iken bu hedefinize Wordpress yazılımı ile çok daha uygun bir maliyet sahip olabileceksiniz. Haber yazılımlarının yüksek ödemeleri, yıllık aidatları sizi korkutuyor ise Wordpress ve Ayesoft ile başarıya ulaşabilirsiniz.

Wordpress tema almak isteyenlere gerek ticket sistemi, gerekse de canlı destek üzerinden yardımcı olan şirket çalışanları benzersiz tasarımları ile dikkat çeken wordpress haber temaları sayesinde sektörün en güçlü markası oluyor.

Wordpress Eklentileri
Wordpress, tema ve eklentiler ile güçlenen, hazırlanan ve işlev kazanan bir alt yapıdır. Eğer özel bir eklenti yazdırmak istiyor veya aradığınız eklentiyi bulmak istiyorsanız Ayesoft ile http://www.ayesoft.net/ adresinden iletişime geçebilirsiniz.