SAMSUN (AA) - Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi, 2019 yılı istihdam hedeflerinin gerçekleştirmek amacıyla iş piyasası ziyaretlerine devam ediyor.

Bağlı ilçeler olan Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent'te yıl sonuna kadar ilgili tüm kurumları ziyaret etmeyi planlayan Bafra İŞKUR, İl Müdürü Haşim Meydan ve İl Müdür Yardımcısı Köksal Kır'ın katılımıyla Bafra Öğretmenevinde mali müşavirlerle bir araya geldi.

Meydan, burada yaptığı konuşmada, İŞKUR İl Müdürlüğü olarak istihdamı artırmak için işverenlere her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

İş yapmayı konuşmaktan daha çok sevdiklerini dile getiren Meydan, "Ben ve personelim, Samsun'un emrindeyiz. Devletimiz tarafından verilen teşviklerin tüm işverenler tarafından faydalandırılması için mücadele ediyoruz. İstihdamı artırıcı her türlü işbirliğine hazırız. Sizlerden de mükelleflerinize devletimiz tarafından verilen teşviklerin aktarılmasını bekliyoruz." dedi.

Bafra Hizmet Merkezi Müdürlüğünün mali müşavirlerle iş birliği çalışmalarından memnun olduklarını belirten Meydan, şöyle konuştu:

"2019 istihdam seferberliği ile yeni teşviklerin iş gücü piyasasına canlılık getireceğine inanıyoruz. Bu teşvik ve destekleri Bafra ve bağlı ilçelerinde bulunan tüm işletmelere duyurmak ve faydalandırmak amacıyla iş ve meslek danışmanlarımız sahada faaliyetlerini sürdürmekle beraber, istihdama doğrudan etki edecek firmaları bizzat bizler ziyaret ediyoruz. Bu konuda tüm işverenlerimizi destek ve teşviklerden faydalanması için İŞKUR’a bekliyoruz."

Toplantı, İŞKUR Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanı Erdem Gökduman'ın 2019 İstihdam Teşvikleri ve İŞKUR destekleri sunumunun ardından soruların yanıtlanmasıyla son buldu.

Toplantıya İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik, Mali Müşavirler Odası Bafra Temsilcisi Eyüp Aydın ile üyeleri katıldı.