SAMSUN (AA) - Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Projesi kapsamında yürütülen Bilişim Kulübü eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Mesut Tatlı'nın eğitmenliğinde düzenlenen Bilişim Kulübü eğitimlerinin tamamlanması dolayısıyla oda binasında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Avrupa fonlarından kazandıkları Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi'nın yavaş yavaş bir şeyler üretmeye başladığını söyledi.

Proje ile bilişim ile bilgisayar teknolojilerine ilgi duyan üyeleri bir araya getirerek ortak projeler üretmelerine katkı sağlamak ve firmaların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermenin amaçlandığını anlatan Başar, "8 milyon 300 bin liralık proje, yavaş yavaş Bafra'ya, Bafra'nın çocuklarına, bölgemizin insanlarına fayda vermeye başladı. İlk atılım olarak bunu gösterebiliriz. Böyle bir kursa katıldığınız için sizlere de ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, son yıllarda yapılan yatırımlarla organize sanayi bölgesinde çok az yer kaldığını dile getirerek, "Zaman artık bilişim çağı. Bu anlamda bu kursa katılan ve sertifika almaya hak kazanan çocuklarımızı tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından eğitimleri başarıyla tamamlayan 19 kursiyere sertifikaları verildi.

Törene, Bafra Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Reis ile oda üyeleri ve kursiyerler katıldı.