Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Müezzinoğlu, "Eğer Bahçeli izzeti nefis sahibiyse pazartesi sabahı istifa değerlendirmesini kendisinin yapmasını tavsiye ederim" dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde esnaf ziyareti düzenledi. Ziyarette bir kıraathaneye giden Bakan Müezzinoğlu, vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Ziyaret esnasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, "Devlet Bahçeli benim istifa etmemi istedi, eğer Bahçeli izzeti nefis sahibiyse pazartesi sabahı istifa değerlendirmesini kendisinin yapmasını tavsiye ederim" dedi.
Bakan Müezzinoğlu, konuşmasında, "Sayın Bahçeli bir siyasi partinin Genel Başkanı. Ben bir siyasi partinin Genel Başkanına cevap vermeyi çok doğru bulmam. Bahçeli benim istifa etmemi istedi. Eğer Bahçeli izzeti nefis sahibiyse bana söylediği istifa cümlesini pazartesi sabahı kendisinin değerlendirmesinin tavsiye ederim. Pazar günü vatandaş tıraşını yapacak. Ak mı kara mı herkese gösterecek. Bu millet ilk defa cumhur olarak başkanını seçecek. Bu milletin aklı ve sağduyusu var. Halk hiçbir zaman yanılmamıştır gene yanılmayacaktır" ifadelerini kullandı.
Bakan Müezzinoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.
(İHA)