Fatih Terim Metin Oktay Tesisleri içinde düzenlenmiş olan basın toplantısında, herkesin merakla beklediği bir konuşma yaptı. Florya' da ki basın toplantısına birçok basın mensubu katıldı.

Gedson Fernandes Transferi

Gedson Fernandes’in transferi bilindiği gibi bahsine giriş çok konuşulmuştu. Transfer ile ilgili konuşan teknikleri direktör Fatih Terim, bu konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; “Gedson takımımızda çok mutlu bir süreç geçirdi. Bizde aynı şekilde onunla çok mutlu olduk ve kendisini seviyoruz. Ne yazık ki bu yıl için Gedson' u vermek istemiyorlar.

Yine de Eylül ayına kadar bazı değişimlerin olmasını temenni ediyoruz. Bu sektörde her şey aniden olabilir, hiç belki olmaz. Ama duyduğumuz en son cümle, bu yıl vermek istemedikleri idi.  Ülkemiz dışında da birçok kulüp talip olsa da ben Gedson' un Galatasaray' da oynamak istediğini düşünüyorum. Yine de her şey için, takımımız hazırlıklı durumda. Bilindiği üzere, cezamızda bitmiştir. Transferleri de yapmak istiyoruz.

Fatih Terimden Transfer Açıklaması

Kadroda en az 20 kişilik yer açıldığı i için, 3-4 transfer yapmamız bahsine beklenmesin. Benim için en önemli olan şey, tabi ki başarılı olmak. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray ile her yıl yeniden şampiyon olmak isteriz.

Bununla ilgili espriler de sürekli olarak aramızda geçer. Her sene bizim için, aynı önemi taşır.  Başarıya önem versek de Galatasaray için ilerisini düşünmek, her zaman bizim için daha önemli. Her kilometre taşı, bir miras niteliğinde kalacak. Bıraktığım jenerasyon ciddi olmalı” diyerek sözlerini bitirdi.