Yazılı soruları güncel MEB müfredatına uygun olarak hazırlanan her yıl eğitim öğretim zamanında öğretmenler tarafından aranılan, indirilen dokümanlardan oluşmaktadır. Son yıllarda yazılı sorularına öğrencilerin de talebi oldukça yoğunlaşmıştır. Sınav soruları üzerinden sınava hazırlanan öğrencilerin göstermiş olduğu başarıda ciddi bir artış olmaktadır. Değişen eğitim sistemimiz ve değişen teknolojik çağımızla birlikte eğitim sistemine yaklaşımlar ve eğitim sistemi içerisindeki dinamikler de sürekli olarak değişim göstermekte. Soru bankası kitapların yerini artık yavaş yavaş online test çözme siteleri almakta. Yalnız bu sitelerdeki soruların güncelliği, müfredata uygun olup olmadığı başarıyı yakalamanız açısından oldukça önemli. Öğrencilerin tercih ettiği testlerin başında da yazılı sınavları gelmekte. Yazılı sorularını internetten çözen öğrencilerin sınavlardan daha başarılı sonuçlar alabilmektedir. Test çöz sitemizde ilkokul, ortaokul, lise derslerine ait konu kavrama, kazanım testleri ile birlikte, deneme sınavlarını, lgs deneme sınavlarını online çözebilirsiniz.

Online Test Çöz

 

Test Çöz sitesi ile online soru çözebilir ve sınav sonunda sorularınızın doğrularını, yanlışlarınızı ve sınavdan aldığınız puanları görebilirsiniz Aynı zamanda yazılı soruları çöz bağlantıları üzerinden tüm sınıfların 1. dönem ve 2. dönem yazılı sorularını indirmesiz çözebilirsiniz. İlkokuldan, ortaokula, liseye derslerin yazılı soruları çöz olarak eklenmiş güncel testleri online ve indirmesiz çözebilirsiniz. LGS deneme sınavları, YKS testleri, ilkokul ve ortaokul testlerini indirmesiz online çözebilirsiniz.

Yazılı Soruları

 

Özellikle öğretmenler tarafından hazırlanan ve öğretmenler için paylaşıma sunulan yazılı soruları indirme sitesinde güncel MEB müfredatına uygun yazılı sınav sorularını ve cevaplarını bulabilir ve indirebilirsiniz. Bu yazılı soruları güncel eğitim öğretim yılında öğretmenler tarafından hazırlanmakta ve yine öğretmenler tarafından paylaşıma sunulmaktadır. Yazılı soruları test, klasik, çoktan seçmeli karma sorularla hazırlanmış sınavlardır. Bu sınavların cevap anahtarlarının olduğu yazılıları da arama yaparak rahatlıkla bulabilirsiniz. Her sınıf seviyesinde yazılı sorularını bulabileceğiniz sitemizde ortaokul derslerinden Türkçe, matematik, fen bilimleri, İngilizce, sosyal bilgiler, inkılap tarihi, din kültürü ve ahlak bilgisi, lisede görülen fizik, kimya, biyoloji, Türk dili ve edebiyatı, coğrafya, felsefe, geometri, sağlık bilgisi, Almanca, Arapça ve diğer derslerin, seçmeli derslerin güncel yazılı yoklamalarını indirmek çok kolay. İndirdiğiniz yazılı sınavlarını kendinize göre kolayca hazırlayabilir ve ufak düzenlemelerle kullanabilirsiniz. Tüm sınıfların yazılı sınavlarını ücretsiz word ve pdf formatında indirebilirsiniz. İlkokul, ortaokul, lise düzeyinde tüm sınıfların yazılı sorularını bulabilirsiniz. İlkokul 1. sınıftan başlayarak 2. 3. 4. sınıflar ve ortaokul seviyesindeki 5. 6. 7. 8. sınıfların 1. dönem 1. yazılı soruları, 1. dönem 2. yazılı soruları ve 2. dönem 1. yazılı soruları ile 2. dönem 2. yazılı soruları ile 9. 10. 11. 12. sınıfların meslek lisesi, Anadolu lisesi, İmamhatip Anadolu liseleri yazılı sınav sorularını güncel müfredata uygun olarak hemen indirebilirsiniz. Sadece yazılı sorularını değil aynı zamanda derslerle ilgili tüm doküman ve dosyaları bulabilmek artık çok kolay, test mi lazım, deneme mi lazım? Hepsi artık bir tık uzağınızda! Sınavlara hazırlıkta hangisoru.com her zaman güncel dokümanlarıyla ve bilgilendirici içerikleriyle öğretmen, öğrenci, idareci ve eğitimle ilgili herkesin ihtiyaçlarına karşılık vermek için sürekli güncel tutulmakta ve gelişim göstermektedir.