SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan'ın Sağlık Bakanlığına getirildiğini hatırlatarak, "Samsun Milletvekilimiz Ahmet Demircan, Sağlık Bakanı olarak görev aldı. Sayın Bakanımızın siyasi tecrübesi ile görevini en iyi şekilde yapacağına, ilimize ve ülkemize sağlık alanında faydalı hizmetler sağlayacağına inanıyorum." ifadesini kullandı.

Karaaslan, yazılı açıklamasında, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulunda Samsun Milletvekili Demircan'ın Sağlık Bakanı olarak görev aldığını anımsattı.

Demircan'ın doktor olduğuna işaret eden Karaaslan, "Sayın Bakanımızın siyasi tecrübesi ile görevini en iyi şekilde yapacağına, ilimize ve ülkemize sağlık alanında faydalı hizmetler sağlayacağına inanıyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyor, görevinin Samsun ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın da dört yıldır Gençlik ve Spor Bakanı olarak başarılı hizmetlere imza attığını vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Samsun Milletvekilimiz Akif Çağatay Kılıç, yapılan kabine değişikliği ile görevini devretmiştir. Bakanlığı döneminde gençlik için büyük projelere imza atmış, spor alanında birçok önemli yatırımı gerçekleştirmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde yaptığı hizmetler dolayısıyla Milletvekilimiz Kılıç'a teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni kabinede görev alan bakanlarımıza başarılar diliyorum. Bakanlar Kurulumuz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun."