Bu yılın en fazla dikkat çeken ve tercih edilen balon ürünü zincir balon setleri oldu ancak kutlama temasına ya da kutlama konseptine hatta mekana uygun olan rakamlı folyo balonlar ve harf folyo balonlar da tercih sıralamasında ikinci sırada yerini almakta. 

En Özel Konsept Balon Süslemeleri

Her yaş için düzenlenen kutlamalarda kullanılan renkli rakam balonlar mekanın havasını değiştiren ve neşe katan ürün tercihi olmakta. Hiçbir yerde ulaşamayacağınız en özel ve en konsept balon setleri için adresiniz kesinlikle https://www.partiavm.com olmalı. Sizler için her temaya uyumlu balonları özenle seçerek bir araya getiren partiavm de zincir balon setleri ve konsept balon setleri en çok tercih edilen süslemeler arasında.

1 yaş doğum günü hazırlıklarında ise gold ve gümüş renklerdeki 1 rakamlı folyo balonlarla oluşturulan setler popüler.

Fark İsteyenlere Pastel Renkli Makaron Balonlar

Özellikle kız çocuk doğum günü süslemelerinde sıklıkla tercih edilen makaron balonlar mat renkleri ve farklı görünümleri ile kullanıldığı mekanda hemen kendini belli ediyor. Balon zincirlerinde de sıklıkla tercih edilen pastel renkli balonlar unicorn doğum günü konsepti gibi soft renklerle hazırlanan partiler için oldukça kullanışlı.

İstediğiniz Özellikte ve Renklerde Size Özel Üretim 

Bunun için tek yapmanız gereken kutlama öncesi bizi 0 533 273 14 83 & 0 533 656 89 89 & 0 532 702 02 50 numaralı telefonlarımızdan aramak ve isteklerinizi belirtmek. Kendi atölyelerimizde SAMM markası ile hazırlanan parti balon setleri kutlama öncesi elinizde olma garantisi ve ödeme kolaylığı ile hizmete sunulmakta. Kutlamalarda ve partilerinizde temanıza uygun setleri gönül rahatlığı ile hemen satın alabilirsiniz.