BARTIN (AA) - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Spor Kulübü tarafından çeşitli yaş kategorilerinde 150 sporcuya eğitim verildiğini bildirdi.

Başkan Akın, yaptığı yazılı açıklamada, kentte ata sporu güreşi desteklemek ve yaşatmak için Bartın Belediyesi Amatör Güreş Spor Kulübü Derneği kurduklarını anımsattı.

2013’te yaptıkları bir değişiklikle, başta güreş olmak üzere basketbol, voleybol gibi tüm spor branşlarını Belediye Spor Kulübü çatısı altında topladıklarını ifade eden Akın, şunları kaydetti:

"Kuruluş tarihinden itibaren güreş takımımız çok büyük başarılara imza attı. Şu anda 150 sporcu kardeşimiz güreş eğitimi alırken bu kardeşlerimizin arasından 5 tanesi milli formayı giymeye hak kazandı. Spora verdiğimiz destek başarı olarak geri dönüyor. Kazanılan her başarı bizleri çok mutlu ediyor. Sporun gelişmesi ve çeşitlenmesi için vermiş olduğumuz destek devam edecek. Sporcularımızın yetişmesinde büyük emeği olan başta aileleri olmak üzere tüm antrenör ve hocalarımıza teşekkür ediyorum."