BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi'nde mücadele eden Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı’nın yeni transferleri için düzenlenen imza törenine katıldığını bildirdi.
Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, 1.Lig’de mücadele edecek olan Polisgücüspor’a destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı'nın Bartın'ın gururu olduğunu söyleyen Tunç, şunları kaydetti:
"Voleybol takımımız geçen yıl önemli bir mücadeleden sonra bu sene 1.lige çıktılar, kulüp başkanımız Alpay Balık olmak üzere kulüp yöneticilerini ve Polisgücüspor’a emek veren tüm sporcu kardeşlerimiz tebrik ediyorum. Takımımız, Sultan Lige çıktığı takdirde Bartın’ın tanıtımı için Bartın’da voleybolla alakalı geldiğimiz noktada çok büyük başarı elde etmiş oluruz. Takımımızın çok yetenekli voleybolcuları var, kendileriyle tanıştık. Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda Bartın Üniversitesi'nde okuyan voleybolcularımız var. Farklı illerden gelen voleybolcularımız var. Hem eğitim öğretimine devam ediyorlar hem de profesyonelce sporunu yapıyorlar. İnşallah Bartın Polisgücü Voleybol takımı 1.ligde çok başarılı müsabakalar çıkaracak ve Bartın’ımızın gururu olmaya devam edecekler. Ben tüm Bartın Polisgücüspor takımına yeni sezonda başarılar diliyorum."