BARTIN (AA) - Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) meslek komiteleri toplantısı yapıldı.

Oda lokalindeki toplantıda konuşan TSO Başkanı Halil Balık, üyelerin sesini duymak ve duyurmak için bu tür toplantıları önemsediklerini, üye odaklı çalışmanın görevlerinin başında geldiğini söyledi.

Oda olarak üyelerle istişare halinde olmayı önemsediklerini ifade eden Balık, şöyle konuştu:

"Bunun için sorunlarımıza müşterek çözüm üretebilmek ve sektörlerimizdeki sıkıntıları görebilmek amacıyla her ay düzenli şekilde meslek komite toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Meslek komitelerimizin yapacağı çalışmalar, sizlerden yönetim kuruluna veya şahsıma gelecek tüm fikirler bizim için çok önemli. Bizlere zaman sınırı olmaksızın her an ulaşabilir, sorunlarınızı ve fikirlerinizi iletebilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhuyla ekonomimizi güçlendirmek, üretim ve ihracatımızı arttırabilmek, projeler üretebilmek için değer katan ve güç veren görüşlerinizle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

Meslek komitesi başkanları ve üyelerine yönetim kurulu faaliyetleri ve yürütülen projeler hakkında bilgi aktarılan toplantıya Bartın TSO Meclis Başkanı Adem Akpürkçek, yönetim kurulu, meclis ve meslek komite üyeleri katıldı.