BARTIN (AA) - Bartın Üniversitesi'nde 3 idari personele üstün gayretlerinden dolayı "Başarı Belgesi" verildi.

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından kamu hizmetlerinde motivasyonun arttırılması ve başarının ödüllendirilmesi hedefiyle yeni bir uygulama daha hayata geçirildi.

Uygulamayla, bir yıllık periyotlarda üniversitedeki iş ve işlemlerde çözüm odaklı anlayışla değer üreten, etkin ve verimli bir çalışma disipliniyle kaliteli hizmet arayışında olan ve bunu üniversitenin bileşenlerine sunabilen idari personele başarı belgesi verildi.

Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü (PTO) personeli şef Adem Ayvalı, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜNSEM) personeli tekniker Bayram Turidi ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeli kütüphaneci Ülkü Özgüven’e belgeleri Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından verildi.

Uzun, Senato Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üniversitelerinin akademik, idari insan kaynağı, öğrencileri ve mezunlarıyla binlerce kişinin olduğu büyük bir aile olarak her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve geleceğe sağlam adımlarla yürüdüğünü söyledi.

En büyük önceliklerinin öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlarken bölgeden başlayarak ülkenin gelişimine de değer katmak olduğunu anlatan Uzun, şöyle konuştu:

“Bu noktada her bir bileşenimize ayrı ayrı sorumluluklar düşmekte ve herkes üzerine düşen sorumluluğun farkında olarak gayret göstermektedir. Bu gayretler üniversitemizin birçok alanda kat ettiği başarılar ile taçlanmaktadır. Bu başarılar, Bartın Üniversitesi ailesinin her bir bileşeninin eseridir. Bu düşüncülerle Personel Daire Başkanlığımızı, örnek uygulamayı hayata geçirmesi noktasında tebrik ediyor, ‘Başarı Belgesi’ alamaya hak kazanan değerli çalışma arkadaşlarımıza ise kararlı ve azimli çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyor, muvaffakiyetler diliyorum.”