BARTIN (AA) - Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Kutlubey Tabaklar köyü mevkisine Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri için park ve durak çalışmasının yapıldığı bildirildi.
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı yazılı açıklamada, kentin değişmesi ve gelişmesi için belediye olarak her görevi fazlasıyla yaptıklarını belirtti.
Özel Halk otobüsleri için park ve durak çalışmasının kentin gelişmesine ve büyümesine büyük fayda sağlayacağını düşündüğünü ifade eden Akın, şunları kaydetti:
"Üniversite öğrencilerimiz için her türlü kolaylığı da belediye olarak sağlıyoruz. Taşınan öğrencilerimize eşyalarını taşımak için araç hizmeti vermek gibi birçok konuda yanlarında oluyor, ailelerinin bizlere emaneti olarak görüyoruz. Öğrencilerimiz bizim misafirlerimiz, evlatlarımızdır. Onları en iyi şekilde misafir edip ilimizde ağırlamaktan memnunuz. Yeni inşa edilen, Kutlubey Tabaklar Köyü girişinde bulunan öğrenci yurdumuzda 600’ün üzerinde öğrencimizin konaklayacağını düşünüyoruz. Bu öğrencilerimiz okullarına ve şehir merkezine güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için bölgede belediye halk otobüslerimiz ve öğrencilerimize bekleme durağı oluşturuyoruz. Bu çalışmamızda otobüslerimiz için park alanı, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için ise kapalı modern bekleme durakları yer alacak. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edecek, şehrimizin gelişiminde büyük rol oynayan öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmada görev alan personelimize işlerinde kolaylıklar diliyor, özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum."