BARTIN (AA) - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kentte yol, oyun parkı ve futbol sahası yapım çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlardan gelen talep üzerine Gölbucağı Mahallesi Stadyum Sokak'ta yeni bir park çalışmasına başladıklarını söyledi.

Park alanı zemininin kayrak taşlarla düzenlendiğini ardından kondisyon aletlerinin yerleştirilmesi ve panel çit çalışması yapılarak parkın hizmete açılacağını ifade eden Akın, şunları kaydetti:

"Yine Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol tamir çalışmaları kapsamında Aladağ Mahallesi 14.Caddesi araç yolu onarılıyor. Doğal gaz firmasıyla koordineli şekilde çalışarak mahallelerimizde hem doğal gaz ihtiyacının karşılanması hem de çalışmalar esnasında belediye hizmetlerimizin kesintisiz şekilde sürmesi için ne gerekirse yapıyoruz. Hürriyet Mahallesi'ndeki futbol sahasında da zemin tesviye çalışmaları devam ediyor. Bu çalışma da tamamlanır tamamlanmaz sahanın diğer gereksinimlerini de karşılayıp en kısa zamanda hizmete açacağız."