Başbakan Binali Yıldırım, otoyolda konvoyuyla yanlarından geçerken kendisine el sallayan yeni evli çifte sürpriz yaptı. Otoyolda konvoyunu durdurarak gelin ve damadın gelmesini bekleyen Başbakan, yeni evli çifte hediyesini vererek tebrik etti.
Haliç Kongre Merkezi’nde katıldığı düğünden sonra Çekmeköy’deki programa gitmek için hareket eden Başbakan’ın konvoyu yolda bir düğün konvoyu ile karşılaştı. Başbakan kendisine el sallayan çifte selam verdi. Konvoyu D-100 Karayolu Okmeydanı Kavşağı TEM bağlantı yoluna geldiğinde durma talimatı veren Başbakan Yıldırım, aracından indi ve vatandaşlarla selamlaştı. Başbakan Yıldırım’ın niyeti sohbet ettiği bir esnafa, "Gelin arabası gelecek, onları bekliyorum" demesiyle belli oldu.
Çok geçmeden gelin arabası ve düğün konvoyu yolda gözüktü. Yeni evli çifte sürpriz yapan Başbakan Yıldırım, konvoyu durdurdu. Genç çifti tebrik eden Yıldırım, gelin ve damada hediye verdi. Hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Başbakan Yıldırım yeni evli çifti uğurladı. Başbakan Yıldırım da mahalle halkı ve esnafla görüşüp hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Kağıthane’den ayrıldı.
(İHA)